Vi är som företag tämligen nya men vår erfarenhet av matlagning och restaurangarbete närmar sig ett halvt sekel av spännande år bakom grytor och stekbord men även en del administrativa uppgifter. Vi har under dessa år sett förändringarna som skett inom branchen och vi är långt ifrån nöjda med hur dagens "matlagning" går till och vad som erbjuds på tallrikarna idag. Vår ambition är att leverera ett gediget hantverk och samtidigt ha attraktiva priser!

Michael Söhnchen
Position i företaget: VD
Ålder: 50+
Meriter: Köksmästare, administrativ chef
Intressen: Utförsåkning, modelltåg, Ferrari
Mail: michael@sohnchen.se Tel: 0768-460610

Johan Ericsson
Position i företaget:Kökschef/delägare
Ålder: 30+
Meriter:Kock, kökschef och senast restaurangchef
Intressen: Stort fan av hockey (Frölunda såklart), övervintrad synthare Mail: johan@sohnchen.se
Tel: 0768-460618
|